PRISLISTA

Paket 1: MODELL FÖR EN DAG 150:- och 80:-/bild
Bildbearbetning ingår.

I detta paket ingår en fotografering i min studio, eller utomhus om så önskas, i ca 60min. Min studio finns i Mjölby och går tyvärr inte att flytta på. Du blir sminkad efter dina önskemål eller efter fria händer och även en lättare hårstyling ingår. Du får sedan välja ut dina favoritbilder och köpa dem för 80kr/st (baskostnaden är dock 150kr, så det blir dina bilder + 150kr), då får du dem på en CD i både lågupplösta bilder för webben (700px-1000px) och i högupplösta (3500px-6000px) som du kan göra vad du vill med.

Paket 2: FOTOGRAFERING grundavgift 100:- och 80:-/bild
Bildbearbetning ingår.

I detta paket ingår en fotografering i min studio, eller utomhus om så önskas, i ca 60min. Min studio finns i Mjölby och går tyvärr inte att flytta på. Du kan välja i princip vad som helst som ska fotograferas, dina barn, djur, hela familjen eller kanske bara du?

Grundavgiften är 100kr, du får sedan välja ut dina favoritbilder och köpa dem för 80kr/st, då får du dem på en CD i både lågupplösta bilder för webben (700px-1000px) och i högupplösta (3500px-6000px) som du kan göra vad du vill med.

Mejl: mwphotos@live.se
Blogg: http://malinwallberg.se

Om inget av dessa paket passar er, hör av er så kan vi knåpa ihop ett eget paket åt Er!

TFP – Time for print

Jag gör gratisplåtningar, även kallade tfp, time for print, då jobbar jag, makeupartist och modellen gratis och ser då det hela som en erfarenhet samt ett tillfälle att fylla ut vår portfolio!

Ibland funderar jag och min stylist/makeupartist ut bra teman vi vill utföra, dessa gör vi ofta tfp. Men personen måste passa för temat, därför kan inte vem som helst få göra tfp.
Kom gärna med förslag på teman osv!

Tveka inte att höra av er, det kanske är just dig vi är ute efter!
mejla: mwphotos@live.se

Leave a Reply